Alles wat je moet weten over Sigma S2U Glanslak

Het is zover, je hebt je meubels een aantal jaar en je begint er gebruikssporen op te zien, de kleur van de muren staat je niet meer zo aan en alles ziet er niet meer zo mooi uit als in het begin. Om je huis mooi te houden, is het zo af en toe nodig om alles weer een opknapbeurt te geven. Een fris likje verf op de muren, nieuwe accessoires voor in de woonkamer, misschien een nieuwe set gordijnen, en een goede laag lak over je houten meubels. Als je thuis hout of metaal wil gaan lakken, dan is het belangrijk dat je daar het juiste materiaal voor aanschaft, voor een optimaal resultaat. Hier lees je alles over hoogstaande lakproducten die jouw meubels weer laten stralen.

Begin met Sigma S2U Nova Primer

Als je je meubels gaat lakken, dan is het belangrijk om te beginnen met grondverf, zoals Sigma S2U Nova Primer. Deze primer is op waterbasis en kan gebruikt worden voor allerlei verschillende materialen zoals hout, geschuurde verflagen, metaal en kunststoffen. Deze primer is van hoogwaardige kwaliteit, heel sterk en voorkomt zelfs krassen. Deze grondverf is speciaal ontwikkeld voor gebruik binnenshuis. De primer is makkelijk in gebruik, droogt snel en na 4 uur kun je al een tweede laag verf aanbrengen, voor een fantastisch resultaat.

Maak af met Sigma S2U Nova Gloss

Nadat je een grondverf op het houten meubel hebt aangebracht is het tijd voor de glanslak. Daarvoor kun je bijvoorbeeld kiezen voor Sigma S2U Nova Gloss. Dit is een hoogglanslak op waterbasis. Deze veelzijdige lak kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, en is dus heel handig. Bovendien is dit kwaliteitsproduct kras- en slijtvast. Na ongeveer een uur is deze verf stofdroog, maar je kunt het beste 16 uur wachten voordat je er nog een laag overheen schildert. Deze glanslak is uitgerust met de LTA+ technologie van Sigma. Dat betekent dat contact met huidvet geen invloed heeft op de lak. De technologie is eigenlijk een soort schild die in eerste instantie schade van huidvet tegenhoudt. Als het toch door het schild heendringt, zorgt de LTA+ technologie ervoor dat het vet zich niet kan vasthechten in de lak. Wat er ook gebeurt, deze lak blijft keihard. De Sigma S2U Nova Gloss werkt het beste op houten of metalen ondergronden. Ook heeft deze glanslak nog een handig voordeel, je ruikt hem bijna niet. Een groot nadeel aan schilderen is de intense geur die ermee samengaat, maar bij deze glanslak heb je daar absoluut geen last van. Tot slot is deze verf makkelijk aan te brengen met een roller of kwast.