Een uniek cadeautje nodig voor je zieke vriendin of collega? Zoek niet verder!

Ziek zijn: misschien wel één van de meest onaangename dingen in het leven. Iedereen is wel eens ziek geweest en weet hoe vervelend dit kan zijn. Je voelt je ellendig en eenzaam. Mede doordat je tijdelijk bent afgezonderd van je sociale leven. Soms komt het voor dat mensen langdurig ziek zijn. Om ze dan een hart onder de riem te steken, kun je ze een beterschap cadeau geven als teken dat je aan ze denkt. Dit kan van alles zijn zoals bijvoorbeeld een mooie bos bloemen, een kaartje óf een mandje vol lekkernijen. Maar ga jij liever voor een duurzaam cadeau? Denk dan eens aan een tegeltje met een persoonlijke spreuk erop!

Maak het persoonlijk

Een tegeltje met spreuk is een fysiek cadeau dat ook op emotioneel vlak impact maakt. Het is een cadeau dat je zieke dierbare bij zich kan houden en een leven lang kan koesteren. Een tegeltje voldoet aan alle voorwaarden voor een goed cadeau. Zo toont het presentje een bepaalde persoonlijke connectie, is het relatief duurzaam door het materiaal en zijn ze daarnaast ook nog eens mooi en zeer geliefd bij veel mensen! De keramische tegels waarop de beterschapswensen bedrukt worden, zijn duurzaam van aard en kunnen makkelijk een leven lang meegaan. De boodschap zelf kan je volledig personaliseren naar eigen wens en naar wat voor jou en de ontvanger belangrijk is. Je kunt er bijvoorbeeld een grappige tekst op plaatsen, een inside joke die alleen jullie begrijpen óf juist iets emotioneels recht vanuit je hart. Bovendien is een ouderwets tegeltje ook hartstikke hip en tijdloos! Het item past in vele interieurstijlen en is ook altijd leuk om op te hangen in bijvoorbeeld de keuken of de toiletruimte.

Een tegeltje met spreuk als veelzijdig cadeau

Een tegeltje met spreuk hoeft zeker niet alleen te dienen als een cadeau bij ziekte. Ook kun je het bijvoorbeeld prima geven als pensioen cadeau, een cadeau voor een bruiloft, geboorte of bijvoorbeeld een housewarming. Voor het tegeltje zijn er vele opties mogelijk. Zo is er natuurlijk altijd het standaard en klassieke ontwerp, maar het kan ook anders. Naast de vele varianten in traditioneel Delfts Blauw kun je ook een eigen ontwerp, logo of foto laten afdrukken op de tegeltjes. Zo kan je bijvoorbeeld samen met alle collega’s een leuke foto nemen om even te laten weten dat je aan de zieke denkt. Ook de tekst op het tegeltje is volledig naar wens aanpasbaar. Er is keuze uit de vele verschillende categorieën aan standaardspreuken. Maar als je liever een eigen persoonlijke boodschap toevoegt, is dit ook zeker mogelijk