DE 3 BELANGRIJKSTE BADMODE TRENDS VOOR 2021

We kijken altijd reikhalzend uit naar de zomer, maar dit jaar waarschijnlijk nog net even iets meer dan ieder ander jaar. Nu de zomer steeds dichterbij komt, en het ernaar uitziet dat een heerlijke vakantie in een tropisch oord weer tot de mogelijkheden behoort, is het een goed moment om onze kledingkast eens uit te pluizen. Hierbij gaat het uiteraard vooral om onze zomerkleding, en wat kan er niet ontbreken in je zomergarderobe? Inderdaad, badmode! Zonder toffe bikini’s en fijne badpakken is je tropische vakantie simpelweg niet compleet. Maar wat zijn nu dé trends voor het zomerseizoen dit jaar? Dit hoef je jezelf niet langer af te vragen, want hieronder zijn de belangrijkste trends voor je op een rijtje gezet.

Trend 1: Het badpak

Wanneer je het woord badpak hoort, denk je misschien dat dit type badmode tot het verleden behoort. Want een badpak, dat is toch helemaal niet meer hip anno 2021? Nou, als je dit denk, dan sla je de plank volledig mis. Niets is namelijk minder waar. Het badpak is weer he-le-maal hot. In alle nieuwe badmode collecties vind je dan ook duizelingwekkend veel soorten badpakken. En terecht, want een badpak is geschikt voor iedere vrouw. Of je nu kort, lang, slank of curvy bent. Badpakken zijn er in talloze soorten, vormen en kleuren. Ben je bijvoorbeeld gezegend met een voller boezem? Dan zal een badpak met een open hals en diep uitgesneden decolleté mooi aansluiten. Of wat dacht je van een badpak met een lage rug of bandjes die kruiselings over je rug lopen? Er is ontzettend veel keuze.

Trend 2: De V-shape

Naast het hippe badpak, blijft de bikini natuurlijk ook altijd enorm geliefd onder vrouwen. Wanneer je het hele jaar hard hebt gezwoegd in de sportschool, wil je in de zomer je prachtige lichaam natuurlijk laten zien aan de buitenwereld. Dan is een bikini natuurlijk ideaal, zeker wanneer je een sixpack gekweekt hebt. Maar don’t worry, ook wanneer je gewoon lekker hebt genoten van het bourgondische leven, mag je body gezien worden. Een mooie trend voor deze zomer is dan ook de bikini met een V-shape broekje. Deze bikini is namelijk erg lief voor je figuur. Het V-shape broekje accentueert je taille, laat je buik optisch strakker lijken én geeft je booty meer volume. Ideaal!

Trend 3: Frisse, kleurrijke prints en dierenprint 2.0

Badpakken en V-shape bikini’s zijn dus the way to go deze zomer. Een derde opvallende trend is het gebruik van veel frisse kleurtjes en kleurrijke prints. Een van de grootste trends van 2021 is dan ook om in een zoete bikini te paraderen. Denk hierbij aan pasteltinten als lavendel, pistache en babyblauw. Maar vergeet vooral ook de dierenprint 2.0 niet. Ook dit jaar kun je weer niet om de dierenprint badmode heen. Maar dan wel in een verbeterd jasje, dus net even een ander motiefje. My Jewellery heeft zojuist een nieuwe collectie gelanceerd met veel leuke dierenprintjes. Waar ga jij deze zomer voor?