Is een Brita waterfilter iets voor jou?

Houd jij van de pure smaak van super schoon water? Dan is een Brita waterfilter echt iets voor jou. Dit is een filter die het overtollig kalk en andere vervuiling uit water haalt. Dit is ideaal voor als je de smaak van kraanwater niet lekker vindt, maar ook voor als je je lichaam simpelweg het beste van het beste geeft. De meeste mensen hebben niet in de gaten hoe vervuild ons kraanwater is, en dat is zonde. Als je veel water drinkt krijg je namelijk ongemerkt allemaal afvalstoffen binnen, en deze zijn allesbehalve goed voor je gezondheid. Als jij er zeker van wilt zijn dat je niets dan schoon en puur water binnenkrijgt dan is een Brita waterfilter echt iets voor jou.

Hoe gebruik je de Brita waterfilter?

Heb jij een zogeheten waterfilter in huis gehaald via de Waterfilterwinkel? Goed plan, maar hoe gebruik je deze precies? Allereerst heb je een kunststof kan, daar moet je het water aan de bovenkant indoen. Dit kan gewoon onder de kraan, dus je hebt er geen opzetstuk voor nodig of iets dergelijks. Het water komt dan in het eerste compartiment, en sijpelt langzaam door de filter heen naar beneden. Deze filter moet je los aanschaffen, en om de paar maanden vervangen. Het ligt eraan hoe vaak je de kan gebruikt en dus met hoeveel mensen je samenwoont hoe vaak dat moet. Over het algemeen is eens per maand of eens per 3 maanden gebruikelijk, afhankelijk van hoe vaak je hem gebruikt.

Hoe smaakt gefilterd water?

Ben jij benieuwd naar de smaak van gefilterd water? Er zijn veel mensen die claimen dat ze het verschil niet proeven, maar dit is eigenlijk vrijwel onmogelijk. Het water wordt namelijk veel zachter van smaak, en dat proef je! Daarnaast is het ook nog veel gezonder, want je krijgt niet zoveel kalk binnen en bovendien geen afval- en reststoffen die van nature helemaal niet in water thuishoren.

Wat kost een goede waterfilter?

Zoals je in een Waterfilterwinkel kunt zien is een goede waterfilter helemaal niet zo duur. Je betaalt natuurlijk het meeste voor de kan zelf, en de filters koop je in setjes van bijvoorbeeld drie of 10 stuks. Hoeveel setjes je tegelijk koopt kun je laten afhangen van hoe vaak je de kan gebruikt. Op dagelijkse basis water filteren kost je dus blijvend geld, maar op meer dan een paar euro per maand hoef je niet te rekenen als je de kan eenmaal aangeschaft hebt. Het is voor de meeste mensen het geld meer dan waard, want het water wordt niet alleen veel lekkerder maar ook nog eens veel gezonder! Heb jij al een Brita waterfilter in huis?