Mnlk, het online magazine voor mannen?

Mnlk is een online magazine, gefocust op lifestyle, speciaal voor mannen. Dagelijks wordt er nieuwe content geplaatst op het gebied van body, mindset, workouts, auto’s en nog veel meer onderwerpen. Mnlk is erg populair, mannen geven namelijk niks om tijdschriften over het algemeen. Een online magazine valt veel beter in de smaak, hier heeft mnlk slim op ingespeeld. In deze blog ga ik je meer vertellen over mnlk.nl en vertel ik meer over Tom Hanks en Gaby Blaaser, 2 bekende personen.

Tom Hanks, waar is hij bekend om?

Tom Hanks is een bekende acteur uit Amerika. Hij is niet alleen acteur maar ook regisseur. Hij is voornamelijk bekend van Forrest Gump, een film over een man met een laag IQ en iemand die zich een beetje sukkelig gedraagd. Tom Hanks is de 2de persoon ooit in de geschiedenis die 2 oscars achter elkaar heeft gewonnen, hij is dus behoorlijk succesvol. Tom groeide op in een gezin met gescheiden ouders. Zijn moeder werkte in een ziekenhuis. Zijn vader werkte in een restaurant als kok. Tom beschrijft zijn kindertijd als erg verwarrend. Dit heeft hij ook duidelijk aangegeven in een artikel op mnlk. Tom zat eigenlijk een groot gedeelte van zijn jeugd niet lekker in zijn wel. Hij was erg verlegen en was altijd op de achtergrond. Toch is heeft hij op een gegeven moment alles om gegooid en is hij acteur geworden. En om een succesvol acteur te worden is het niet handig om verlegen te zijn. Het was dus ook erg moeilijk voor hem in het begin.

Meer over Tom Hanks en zijn leven staat beschreven op mnlk.

Wie is Gaby Blaaser?

Mnlk heeft ook een artikel geschreven over Gaby Blaaser. Gaby is vooral bekend van haar rol in SpangaS, een programma voor jeugd. Ze is dus actrice. Naast actrice is ze ook model en presentratrice. Je kunt Gaby ook kennen van Sterren dansen op het ijs, ze werd hier 4de. Een andere rol, misschien wel de bekendste rol die ze gespeeld heeft, was Sasha Kramer in Goede tijden, slechte tijden. De laatste jaren is ze wat minder op de televiesie en houdt ze zich bezig met het modellen werk. Ze presenteert nog wel De Bachelorette, maar verder doet ze qua televisie werk niet veel meer, aldus mnlk. In het programma De Bachelorette gaat Gaby op zoek naar de liefde. 18 vrijgezellen mannen hadden zich aangemeld voor het programma en hebben geprobeerd Gaby’s hart te veroveren. Er kwam een winnaar uit, maar helaas heeft diegene het niet voor elkaar gekregen om Gaby’s hart echt te veroveren. Ze is nog steeds op zoek naar de liefde. Het is natuurlijk lastig met haar drukke leven als model, presentatrice en actrice. Daarnaast wordt ze tegenwoordig ook nog eens als influencer gezien. Dit is iemand die op social media regelmatig posts maakt en hier geld mee verdient door het promoten van verschillende merken en producten. Voor meer informatie rondom Gaby Blaaser en haar drukke leven, ga dan naar de website van mnlk en lees snel verder.