Mode is er voor iedereen

Dit jaar ben ik met een vriendin een kleding winkel begonnen in het centrum van Amsterdam. We zijn al jaren fashion gek en zijn superblij dat we deze winkel zijn begonnen. Wij willen in onze winkel kleding verkopen die bij elke vrouw past. Zo is ons doel dat iedereen bij ons binnen kan lopen en kan slagen. Zo hebben we grote maten kleding maar ook hele petit maatjes.

 

Het begin

We zijn deze winkel begonnen na een gezellige avondje opstap waar we meerdere leuke mensen spraken en waarbij kleding een groot onderwerp was. Veel vrouwen klaagde over dat het soms zo lastig is een goede winkel te vinden waar er nog geluisterd wordt naar je wensen. De grote ketens zijn leuk maar niet zo persoonlijk. Ik en mijn vriendin keken elkaar aan en zeiden toen dit kunnen wij anders en misschien wel beter. En zo doende kwam het idee in de lucht. Maar wat wilde we dan precies want we kunnen niet alles maar inkopen waardoor je misschien met een grote inventarisatie blijft zitten. Maar wat we wel willen is dat mensen zich gehoord voelen en wij misschien dat ene unieke item kunnen vinden voor de klant. Het idee begon steeds meer te ontstaan. We wilde een kleine selectie aankleding hebben in de winkel maar dat klanten ook op afspraak kunnen komen en hun wensen met ons bespreken.

 

We zijn begonnen!

We zijn nu een paar maanden open en we zijn absoluut goed bezig, onze klanten zijn te vrede en we hebben veel plezier. Het opzoek gaan naar unieke kledingen is zo leuk om te doen en dat de klant daarna helemaal in zijn nopjes is maakt het helemaal af. Onze collectie in de winkel is ook erg uit een lopend, we hebben high fashion jurken maar ook grote maten bh’s noem het maar op en het hangt in onze winkel. Dit maakt het voor de klanten ook echt een uitje om naar onze winkel te komen, ze kunnen lekker rond lopen en kijken naar de verschillende kledingenstukken. We zitten wel wat aan de prijzige kant maar ook daar willen naar gaan kijken of we iets kunnen combineren. Want fashion moet ook betaalbaar zijn soms vinden wij. We blijven kritisch naar ons zelf kijken en we proberen waar wij vinden ons steeds op nieuw te ontwikkelen dus we zijn goed in beweging. We hopen het aankomende jaar het concept helemaal rond te hebben maar we zijn goed op weg!